Кучето е најдобриот пријател на човекот.

Особено на малите дечиња. Во следното видео ќе се уверите во тоа кога ќе погледнете како куче постојано се грижи за малото дете во семејството, заштитувајќи го од сите опасности.

Преслаткиот однос на ова домашно милениче и малечкото момче нема да ве остави рамнодушни.912

X