Сите „Дизниленд“ паркови во светот се многу посетени. Но, ова што ќе го видите во Токио сигурно ќе ве вџаши.

Стотици луѓе доаѓаат дури со часови порано, уште пред да се отвори паркот. Линиите за чекање ред се предолги – а замислете да сте на крајот од редот…

Извор912

X