Децата ги обожаваат животните и сакаат да си играат со нив, а нивни најчести пријатели се кучињата и мачките. Но, детето што ќе го видите во следното видео си игра со верверичка.

На необичното пријателство реагираат сите околу него, кои не можат да поверуваат како успеал да дофати верверичка.

Детето едноставно одговара: „Ја најдов“.

Верверичката стои мирно во неговите раце, а неговите најблиски го овековечиле овој интересен момент со видео.

Извор912

X