Децата знаат да бидат исклучително храбри во одредени моменти, дури и похрабри од возрасните.

Таков е случајот со ова темпераментно девојче, кое е љубител на снегот и скијањето, но очигледно и на адреналинот.

Таа го игнорира барањето на нејзината мајка да не ја зголемува брзината и да го направи скокот кој има намера да го реализира.
Храбро се соочува со брзината и го спроведува ризичниот потег. А каква сцена ќе здогледа нејзината мајка потоа, погледнете во видеото.

Извор912

X