Корисниците на „Тик-ток“ се воодушевени од видеото што една мајка го споделила на платформата. На профилот посветен на авантурите и незгодите на малиот Барно, во неодамна објавеното видео, мајката на Барно ја споделила неговата реакција на играта меѓу неа и семејното куче.

Малиот Барно љубопитно гледа и не може да престане да се смее. Прекрасното смеење на ова момче веднаш ќе ви го разубави денот и можеби ќе ве поттикне, како и многу други, да го погледнете видеото неколку пати. Видеото од објавувањето го погледнале илјадници луѓе, а сите се воодушевени од преслаткото момче.

@barnosworld I used to lay in bed terrified while I was pregnant, worried how my rescue dog would be around the baby…moments like this are everything to me🥰 #fyp #foru #baby #dog #petsoftiktok #pets #babytok #babytiktok #mum #pregnant #mumsoftiktok #mom #momlife #mama #pregnancy #family ♬ Heirloom – Joshua Kyan Aalampour
@barnosworld I used to lay in bed terrified while I was pregnant, worried how my rescue dog would be around the baby…moments like this are everything to me🥰 #fyp #foru #baby #dog #petsoftiktok #pets #babytok #babytiktok #mum #pregnant #mumsoftiktok #mom #momlife #mama #pregnancy #family ♬ Heirloom – Joshua Kyan Aalampour

„Тие ќе бидат најдобри пријатели“, „Бебешката смеа е најслаткото нешто на светот“, „Не можам да престанам да го гледам ова преслатко видео“, се дел од коментарите.

Извор912

X