Малечките деца се преслатки на безброј начини – особено кога јадат. Можете ли да го замислите најмалиот гриз?

Ова слатко девојче ќе ви го покаже тоа. Насловот на видеото комично ја изразува ситуацијата кога им даваме гриз на нашите браќа и сестри од нашиот сендвич, па така во описот стои: „Ова го очекувам кога моите браќа и сестри ќе побараат гриз“.

Извор912

X