Децата многу пати си играат со своите играчки во форма на телефони и измислуваат ситуации на телефонски разговори, во најголем дел имитирајќи ги возрасните.

Но, слаткото дете во видеото што ќе го видите во продолжение користи некои од своите играчки во својство на телефон за добро да се пошегува. Имено, детето постојано вели „ало?“, терајќи го возрасниот кој е покрај него – и тој да земе предмет од купот играчки и да одговори на божемниот повик. Ни помалку ни повеќе – за да се пошегува со него. За каква „измама“ станува збор, погледнете во видеото.

Извор912

X