Се смета дека родителството е едно од најдобрите искуства во животот на една личност. Но, тоа доаѓа со многу одговорности, стравови и нови предизвици.

За да го надминат сето тоа, на родителите им треба време и трпеливост. Грижата за децата значи дека треба да им го посветите целото време, а тоа може да биде еднакво на работа без работно време, затоа што децата имаат потреби 24/7.

И покрај тоа што мислиме дека секој знае колку е тешко да се воспита дете, некои луѓе сметаат дека родителите што остануваат дома не прават ништо.

Токму со вакво нешто се соочила една мајка на две дечиња откако нејзиното момче ѝ рекло дека не прави ништо дома, додека тој работи по цел ден. Затоа, таа одлучила да направи видео за нејзиното момче да види што всушност прави таа во текот на денот.

@sierra_not_ciara

I just want to feel appreciated… 😞 so many things I didn’t even record. Tik tok I am 22 stop taking this down for drinking .

♬ Get You The Moon – Timmies

Извор912

X