Видео на кое мало момче ужива во играта во кал неодамна се појави на социјалните мрежи и ги освои срцата на интернет-корисниците.

Голем дел од корисниците беа воодушевени од тоа колку момчето е среќно и колку ужива во детството.

@veronicaratoi

♬ sonido original – Veronica Ratoi

Извор912

X