Најинтересни се дечињата кога веќе почнуваат да имаат симпатии за спротивниот пол. Момчињата што ќе ги видите во следното видео се неодоливи додека зборуваат за своите симпатии.
„Имаш ли девојка?
-Да.
Која е?
-Избела.
Што ти се допаѓа кај неа?
-Нејзината коса, а има и прекрасни играчки“, вели едно симпатично момче.

„Едноставно е убава“, се надоврзува друго момче, додека пак третото девојче вели дека „веќе не се занимава со такви работи и сака да биде сингл“, со што предизвикува насмевка кај сите.

Извор912

X