Децата уште од многу малечки сакаат сликовници кои содржат илустрации и едукативни содржини.

Голема радост за родителите е кога децата ќе почнат да ја разбираат содржината и самите да ги бараат книгите – но ова малечко дете што ќе го видите во следното видео ѝ ја „чита“ сликовницата на својата мајка на интересен начин.

Несомнено ќе ви предизвика смеа.

Извор912

X