Односите помеѓу бабите и дедовците и нивните внуци се нешто посебно, а ова вирално видео го докажува тоа. Видеото споделено на „Тик-ток“ од мајката Ники го покажува моментот кога таа и нејзиниот син случајно налетале на нејзиниот татко во супермаркет.

Кога момчето го забележало својот дедо, прво се шокирало и застанало. Тогаш дедото му рекол: „Ајде, што чекаш?“ Потоа момчето веднаш истрчало да го прегрне дедото и било пресреќно.

@nikkinikk_ My Dad is his favorite person in the whole entire world, they truly have the sweetest love 🌎❤️ #momsoftiktok #relatablemom #toddlermoms #grandparents #grandpa #grandsonandgrandpa #grandsons #grandparentsoftiktok ♬ Boy – Lee Brice

Извор912

X