На над 250.000 тик-ток корисници им се допадна урнебесното видео снимено на првиот роденден на едно момче. Пред него има торта со една свеќа, па на момчето му рекле да ја дувне, но тоа сфатило малку поинаку.

Така, на поболен начин сфатило дека роденденската свеќа се дува, а не се гаси со прсти. Во секој случај, момчето не претрпело никакви повреди, а урнебесното видео од ова мало недоразбирање насмеа многумина.

@babiecute.caro #funny #funnyvideos #funnyvideo #funnybabie #funnybabies #funnykids #kid #babyboy #baby #kidstiktok #babytiktok #babytok #babymama ♬ original sound – BABIE CUTE 🥰

Извор912

X