Родителите обожаваат да ги снимаат и фотографираат најважните моменти од животот на нивните деца: кога ќе почнат да лазат, кога ќе проодат, кога ќе прозборат и слично. Сепак, понекогаш не излегува секогаш онака како што тие сакаат.

Но, Аманда успеа да сними една таква пресвртница и го сними моментот кога нејзиниот 14-месечен син Деклан прооде.

На видеото може да се види како малечкото момче почнува да оди, а веднаш потоа танцува на песната „Blinding Light“ од „Д Викенд“.

@amanduhlovesyouu Learning how to walk can be tough sometimes 😜 #fyp #toddlersoftiktok #blindinglights ♬ original sound – Amanda.

Извор912

X