Дури и најкраткото отсуство на еден родител на децата им дава можност да создадат хаос. Сејџ Милгејт најдобро го знае ова. Таа неодамна на нејзиниот тик-ток профил сподели хаотична утринска рутина со нејзиниот син Кејд.

На видеото најпрво го гледаме Кејд како јаде сладолед пред фрижидерот. Потоа разиграно истура вода на терасата, а потоа танцува покрај својот миленик. Мајката во објавата истакна дека ова е стандардната утринска рутина. Видеото за брзо време стана вирално, собирајќи преку 1,8 милиони прегледи.

@saigemillgate Standard early morning wake up chaos with Kadey boy! #toddlersoftiktok #toddlertok #babytiktok #toddlermom #boymum ♬ original sound – saigemillgate

Извор912

X