Ели Кенена сподели симпатично видео од нејзината ќерка на својот тик-ток профил кое покажува што прави таа секогаш кога ќе ја слушне мајка ѝ како чисти со правосмукалка.

Секојпат кога ќе го слушне звукот на правосмукалката, девојчето брза и ја зема својата мала метла во рацете за да ѝ помогне.

@eli.kenina They always keep watching you ❤️🧹🫧 #montessori #momsoftiktok #firsttimemom #toddlersoftiktok #housechores #babiesoftiktok #fyp ♬ Fantasy X Feel So Close Carter Walsh Mashup – CarterWalsh

Извор912

X