Емили Вилијамсон решила да се пошегува со својата ќерка и да види како би реагирала доколку го „доведе“ во опасност нејзиниот помал брат. Оваа мајка му рекла на малото девојче дека ќе го стави во вода малото бебе, а реакцијата на девојчето ги воодушевила луѓето.

Мајката Емили споделила видео на „Тик-ток“ како седи на дрвена платформа со своите деца. Кога му кажала на малото девојче дека ќе го спушти момчето во вода, таа бурно реагирала. Малечката почнала да плаче и и кажала на мајка си дека не може да го стори тоа бидејќи брат ѝ уште не знае да плива. Видеото е прегледано 4,7 милиони пати откако е објавено, а луѓето го нарекле малото девојче вистинска голема сестра.

@emilybwilliamson I did not expect her to get so sad 😂😂 #siblings #funny #kids #toddlersoftiktok ♬ original sound – Emily Williamson912

X