Тиктокерката Јана споделува едноставен трик благодарение на кој можете да му купите чевли на вашето дете без да ги проба.

Сѐ што ви е потребно е врвца или селотејп со кој ќе го измерите стапалото на детето. Исечете ја врвцата и носете ја во чантата за да проверите дали чевлите што ви се допаднале ќе одговараат на бројот на вашето дете.

@yana_mom_ No more traveling with your child to buy shoes👟👌 #babyhack #momhacks #kidsshoes #shoeshack #firsttimemom #MomsofTikTok #momtips ♬ I Can’t Help Myself ( Sugar Pie Honey Bunch) – Four Tops

Извор912

X