Уна објавува слатки и смешни видеа од нејзиниот живот, од кои многу го прикажуваат нејзиниот син Салем. Таа ги објавува реакциите на момчето за одредени нови работи во животот, а двете видеа на кои првпат му покажува одредени работи добија милиони прегледи.

@una_laguna Replying to @Eloise A part two has been made 😆 #fyp ♬ original sound – una laguna
@una_laguna Showing baby places he’s never seen 😆 #fyp #foryou #foryoupage ♬ original sound – una laguna

Извор912

X