Жителка на Северна Каролина, САД, била изненадена кога во својот двор наишла на несекојдневна ситуација.

Имено, здогледала мечка која ги храни своите малечки мечиња под сончевата светлина. Преслаткото видео станало вирално.

На мајчината грижа за своите малечки не може да одолее никој, без разлика дали се работи за припадници од човечкиот вид или животинскиот свет.

Извор912

X