Летниот распуст значи низа активности за забава на децата. Се разбира дека поради високите температури и топлото време, децата почесто се надвор, на отворено.

Децата ги обожаваат лулашките и другите такви забавни и адреналински активности. Креативноста е и тоа како застапена во она што ќе го видите следно – домашно изработена лулашка која се врти. Направена е со дрва и јажиња, а како изгледа возењето на овој неверојатен домашен изум, погледнете во видеото подолу.

Извор912

X