Карактерот на сите деца е различен, но голем дел од нив се немирковци, палави и често знаат да предизвикаат низа неволји. Рака на срце, нивните палавштини знаат да бидат навистина смешни.

Погледнете ги децата во видеото кои навистина покажуваат умешност за правење и не толку добри работи.

Извор912

X