Животните често знаат да нѐ изненадат со своето однесување. Во следното видео ќе видите преслатко семејство мечки, кои на сообраќајница ги поздравуваат возачите.

Нивното поздравување станало вирално, па корисниците коментираат дека ова семејство навистина е слатко и воедно паметно.

Извор912

X