Кај децата може да се забележат низа таленти уште од рана возраст, а особено се интересни децата што почнуваат да се занимаваат со музика.

Нивната страст за свирење инструменти е забавна за набљудување, особено кога детето преферира музика која му припаѓа на жанрот „хеви метал“. Имено, во следното видео споменатата страст ќе видите и визуелно. Младото момче со неверојатен ентузијазам и желба свири само на чинели, меѓутоа со огромна жар која прилега на метал стилот.

За разлика од него, другите од бендот не се толку воодушевени, а инаку „свирката“ се одвива во спортска сала во која се игра кошарка. За каква страст и перформанс се работи, погледнете и самите:

Извор912

X