Музиката на Адел стана многу популарна, па дури и дечињата реагираат на неа. Во следното видео малечко момче, кога ќе го слушне првиот стих на познатата „Hello“, веднаш одговара и вели „Hi“ (здраво), на што неговите родители слатко се смеат.

Извор912

X