Во денешно време децата имаат најразлични видови играчки, дури честопати се дискутира и дека се преплавени со огромен број такви одвлекувачи на вниманието кои не им се потребни.

Но, дали сте се запрашале како изгледа процесот на изработка на класичните кукли, оние што најчесто ги користат девојчињата. Имено, во следното видео можете да го видите процесот на изработка, чекор по чекор. Во голем дел се изработени со машини, но одредени сегменти се работат рачно од страна на талентирани работници.

Многумина коментираат дека процесот изгледа дури и застрашувачки, но што мислите вие?

Извор912

X