Понекогаш на родителите им е тешко да откријат што може да го спречи плачењето на нивното бебе, а може да биде навистина комплицирано да се најде вистинската метода. За среќа, Утонва Шуга на „Тик-ток“ споделила трик за да го спречи нејзиното кумашинче да плаче, а трикот насмеал милиони луѓе.

Имено, кога нејзиното кумашинче почнува да плаче, Утонва само почнува да брои и да му дава банкноти на девојчето. Во краткиот клип на „Тик-ток“ ја гледаме Утонва како го демонстрира овој трик, а малото девојче набрзо престанува да плаче.

@utonwashuga

Call me a sweet God mother 🥀🥰

♬ DJ Starkeed Egwu Oba – Celebrity DJ StarKeed

Извор912

X