Кога ќе почнат да одат, децата сакаат да го истражуваат светот околу себе и се толку брзи, што понекогаш не можеме да ги стигнеме. Особено кога ќе најдат чоколадо. Малечкото момче во видеото го докажува токму тоа – успева да пронајде чоколадо, го зема и почнува да бега. Неговиот потег слатко ќе ве изнасмее.

Извор912

X