Солзи од радост или солзи од срам? Како би се чувствувале кога би го погледнале сопственото раѓање?

Во следното видео ќе ги видите реакциите на неколку лица кои седнуваат заедно со своите мајки и гледаат видеоснимки од нивното раѓање.912

X