Овој татко се потрудил на своите две ќерки да им објасни како да се однесуваат кога нешто ќе им падне и како да го подигнат. Особено кога се облечени во фустан.

Тој им дава инструкции како грациозно и културно да се наведнат и да го кренат нештото што им паднало со цел да не се соочат со незгодни ситуации поради гардеробата. Погледнете ги неговите совети во следното видео.

Извор912

X