Сестрите Мили и Џорџи споделуваат нераскинлива врска, според објавата на платформата „Тик-ток“ – „Makingmilliestones“, која го документира животот на Мили со Даунов синдром. Мајката на Мили ја води страницата и ги истакнува сите нејзини пресвртници, како нејзината прва реченица и слични важни моменти. Но, и покрај тоа што се фокусира на главните пресвртници на Мили, страницата става голем фокус на љубовта помеѓу Мили и Џорџи.

Еден од објавите што ја истакнува врската на сестрите е краткото видео на кое се гледа како повторно се соединуваат откако ја поминале ноќта разделени. Во видеото Мили седи на каучот додека Џорџи трча во собата и скока на каучот покрај својата сестра. Штом Џорџи седнува до Мили, таа се насмевнува, а потоа се прегрнуваат.

@makingmilliestones A Millie + Georgi favorite ✨ #downsyndrome #dsawareness #sisters ♬ Je te laisserai des mots – Patrick Watson

Оваа сцена трогнала многумина, а видеото собрало 35,9 милиони прегледи и 4,9 милиони лајкови.

Извор912

X