Неодамна на „Инстаграм“ се појави видео кое покажува како едно девојче е луто и изнервирано поради фактот што сладоледот што го продава сладоледџијата во нејзината улица е прилично скап.

Погледнете ја нејзината реакција.

Извор912

X