Бебињата го набљудуваат светот околу себе и сѐ впиваат. Сѐ уште не зборуваат, но желбата за комуникација е голема. Иако не формираат целосни реченици, нивните гугања и гестови се неверојатни и преслатки.

Во следното видео погледнете го преслаткото бебе кое реализира цел разговор со неговата играчка во форма на кактус.

Извор912

X