Крис Руни и неговата внука Марли станаа интернет-ѕвезди откако сподели видео на кое неговата внука ги вежба вештините за туривање течност во чаша.

Секако, тоа не е нешто невообичаено, но ова дуо е навистина интересно, особено затоа што Крис ја остава Марли да направи вистински неред.

Извор912

X