Филтрите што се користат на фотографиите и видеата на социјалните мрежи се вистински хит, особено меѓу младите. А и малите деца често имаат мобилни телефони в раце, но колку од нив се сретнале со филтрите кои ги менуваат ликовите и додаваат различни ефекти?

Децата што ќе ги видите во следното видео реагираат на најразлични начини кога нивните родители им покажуваат што можат да направат филтрите на социјалните мрежи.

Извор912

X