Корисниците на „Тик-ток“ се воодушевени од преслатко видео од еден детски натпревар. Сара Скоти ја снимила реакцијата на нејзиниот син кога ги здогледал дедото и вујкото како доаѓаат на неговиот прв натпревар.

Малото момче не може да ја сокрие радоста кога ги здогледува членовите на своето семејство и брзо трча за да ги прегрне. Видеото е прегледано повеќе од милион пати од неговото објавување, а многумина во коментарите напишале дека целиот момент им е многу симпатичен.

@sarahscotty_ Home Base Hug ❤️ #FamilyGoals #Tball #GrandpaGrandson #Grandpa #LittleAthlete #UncleNephew #ToddlersOfTiktok ♬ Here Comes the Sun – Relaxing Instrumental Music

Извор912

X