Повеќе истражувања покажале дека помеѓу децата и домашните миленичиња се раѓа неверојатно и посебно пријателство.

Децата уживаат кога за домашно милениче имаат куче, со кое заедно си играат и споделуваат силна пријателска љубов.

Овие две пријателчиња што ќе ги погледнете во следното видео ќе ви го стоплат срцето, но и ќе ве насмеат. Имено, малечката Џоси е излезена на прошетка со своето кученце, кое не може да се пофали со голема брзина. Џоси го испушта синџирот од раката и потоа континуирано се обидува да го дофати, а кучето иако е бавно, сепак некако успева да ѝ избега…

Што ќе се случи, погледнете во слаткото видео.

Извор912

X