Мајчинската љубов не знае за граници.

Тоа е така и во светот на луѓето, но и кај животните. Доказ за тоа е следното видео на кое малечката видра спие во прегратката на својата мајка.

Малечката видра е стара само еден ден, а видеото е снимено во аквариум во Калифорнија, САД. Како ова да не е доволно слатко, па тука е и информацијата дека возрасните видри се држат за раце додека спијат во вода.

Извор912

X