Празниците навистина знаат да бидат и пријатен и хаотичен период истовремено. Особено е забавно ако дома имате малечки деца, кои најмногу се радуваат на празничните елементи.

Сепак, понекогаш може да дојде и до смешни моменти, како оние што ќе ги погледнете во следното видео.

Ви нудиме компилација на смешни и интересни моменти од празничниот период, со кого ако не со малечки дечиња и нивните искуства и будалштини.

@entertainment_wtf Christmas baby funny fails compilation 2022#funnyvideos #funny #😂 #viral #failarmy #failvideo #laugh #fun #🤣🤣🤣 #foryou #fail #🤣 #funnybaby #interesting #babies #baby #kids ♬ original sound – Interesting baby

Извор912

X