Бебињата навистина уживаат во физичкиот контакт со родителите – особено ако се работи за масажа.

Во следното видео ќе си ги насладите очите со неодоливиот израз на лицето на ова малечко бебе, кое добива масажа на главчето. Бидејќи претходно е вознемирено, бебето веднаш се опушта кога неговата мајка му ја масира главата.

Неговата насмевка ќе ве расположи.

„Ова бебе е во рајот“, стои во описот на видеото.

Извор912

X