Видео од дечиња од Африка како танцуваат на песната „Stay“ на Џастин Бибер стана популарно на интернет.

„Масака кидс Африкана“ е инстаграм-профил со 4,6 милиони следбеници. Станува збор за група млади и мултиталентирани деца од Уганда кои споделуваат видеа од нивните танци. Видеата се забавни и стануваат вирални секогаш кога ќе се појават на социјалните мрежи.

Извор912

X