Талентот на ова 7-годишно дете за изработка на тетоважи е неверојатен. Што е уште поинтересно, 7-годишникот го тетовира својот татко.

Првиот чекор подразбира изработка на шаблон, потоа исцртување на дизајнот на телото и поминување на линиите со соодветна боја и игла за тетовирање.

Во следното видео погледнете како изгледа тој процес и колку вешто работи 7-годишникот.

Извор912

X