Речиси како да го планирале ова – видео покажува 11-месечни близнаци кои се здружуваат за да ѝ избегаат на својата баба.


Со текот на времето бабата извојува победа. Но, како што ќе забележите во видеото, не ѝ беше лесно.

Автор: Ед Маза

Извор912

X