Џејдон е 11-годишно момче кое воодушевува со своите вокални способности. Тој обожава да пее насекаде, а тоа не изненадува бидејќи има толку убав глас.

Пее уште од мали нозе, а пеењето е неговата најголема пасија. Често настапува на настани во неговото училиште.
Неговото семејство е неговата најголема поддршка, кое го охрабрува да ги следи своите соништа.

Негов најголем сон е да настапува во „Медисон сквер гарден“, а најголемо влијание врз него имаат пејачите Бруно Марс, Џастин Бибер и Сем Смит.912

X