Откако порталот „Gradonačelnik.hr“ го објави конкурсот за избор на најубава градинка во Хрватска, не требаше да помине многу време за оваа градинка да се позиционира на првото место.

фото извор: Facebook / Rokovci – Andrijaševci

Градинката „Бамби“ од Општина Андријашевци во Славонија доби многу пофалби.

фото извор: Facebook / Rokovci – Andrijaševci

Имено, градинката е полна со секакви содржини за децата, па дури има и базен.

фото извор: Facebook / Rokovci – Andrijaševci

Освен што презентираното воодушеви многу родители, заинтригирани се и воспитувачите, па некои веднаш ја искористиле можноста за да прашаат дали и кога планираат да вработат нов кадар во градинката.

фото извор: Facebook / Rokovci – Andrijaševci

Месечната цена за престој во оваа градинка е 91 евро за прво дете, додека второто дете може да се запише со попуст од 30 отсто, додека пак третото и секое наредно дете добива попуст од 70 отсто.

фото извор: Facebook / Rokovci – Andrijaševci

Извор912

X