Каква е оваа слатка куќа? Ооо, што ли се крие внатре? Дознајте во новата сказна на Биби – „Биби, Боби и куќичката од чоколадо“! Гледајте ја новата сказна на „сезнајката Биби“ во 19 часот на 10. март, на јутјуб-каналот „Биби/Bibi“.

Не заборавајте да кликнете „Subscribe“, Биби ве повикува на возбудлуво дружење. А бидејќи ветивме мнооогу изненадувања, бидете подготвени, новата сликовница туку што не излегла од печат.912

X