Остануваат уште само два дена од најголемиот шопинг-настан кај нас, Garage Sale во „Рамстор мол“.

Доколку досега не сте успеале да дојдете во „Рамстор мол“, само уште денес и утре ќе имате можност да ја искористите огромната и богата понуда на облека, накит, обувки, спортска опрема, аксесоари, книги, играчки, предмети за домаќинство и други производи намалени до неверојатни 70%.

Сѐ што ви треба за вас, за вашите најблиски и за вашиот дом можете да најдете во продавниците во трговскиот центар и тоа сега по неверојатни цени кои не се пропуштаат.

Затоа побрзајте и искористете ги големите попусти и чистката која се прави во „Рамстор мол“ до 17 август.

(Комерцијална објава)912

X