Запознајте го најпристојното дете на интернет. Двегодишниот Греј Мекер стана интернет-сензација бидејќи постојано повторува три збора: „Ти благодарам, мамо!“

Греј никогаш не ја пропушта можноста да ѝ се заблагодари на мајка си, без оглед дали таа му подава чинија или вода или му помага да ги собере играчките.

Снимките од својот културен син Линда почнала да ги објавува за време на карантинот, па за брзо време собрале милиони прегледи.

– Многу е пристоен, а има само две години. Ретко го потсетувам да го каже зборот благодарам – вели неговата мајка.

 

Извор912

X