Видео од една учителка која покажува што ќе добијат учениците од нејзиниот клас за Божиќ ги воодушеви луѓето на „Тик-ток“.

Оваа учителка на вторачиња во основно училиште секоја година им приредува посебно новогодишно изненадување на своите ученици. Таа најчесто им подарува книги, но овој Божиќ се одлучила за покреативен пристап.

Секој ученик добил лист хартија на кој имало испечатена божиќна капа, која требало да биде обоена по вкус на ученикот. Откако децата ги обоиле капите на хартијата, следувал вториот, уште подобар дел. Мајката на учителката решила да ѝ помогне и секоја креација од листовите да ја претвори во вистинска, убава капа. Веруваме дека децата биле воодушевени, исто како и луѓето во коментарите.

@teachingwithmrswhite So excited to see their reactions! #tiktokteacher #christmaslist #teachertok #handmadegifts #christmasgifts #teachersoftiktok #teacher #studentgiftidea #studentgift ♬ original sound – Mrs. White ✨

„Наскоро ќе наполнам 30 години, но дали можам да се запишам во вашиот клас“, „Каква прекрасна идеја, сигурно се воодушевени“, „Ова е најдобриот подарок на светот!“, „Каква преслатка идеја и труд на вашата мајка. Прекрасни сте“, „Малите ќе го паметат ова до крајот на животот“, се дел од коментарите под видеото.

Откако видеото станало вирално на социјалната мрежа, учителката споделила уште едно видео во кое ги покажува капите и на другите ученици.

@teachingwithmrswhite Replying to @krystal.grows.flowers here you go! #christmasgift #studentgifts #teachertok #tiktokteacher #christmas #teachersoftiktok ♬ original sound – Mrs. White ✨

Извор912

X