Четвртоодделенци од основното училиште „Гоце Делчев“ денеска се дружеа со писателката Билјана Црвенковска и реализираа работилница по креативно пишување. Ова беше последната содржина со која „Светот на Биби“ учествуваше на манифестацијата „Денови на книгата во Центар“.  Се дружевме со деца од повеќе училишта од оваа општина, читавме, пишувавме, пеевме, игравме…912

X